Ciastka pieczone

Nie ważne, które wybierzesz – wszystkie przeniosą Cię na słodką stronę rozkoszy.

ciastka deserowe ciastka pieczone

Kwiatek z marmoladą

Kwiatek z marmoladą

Tradycyjne kruche ciastko z marmoladą.

Margaretka z marmoladą

Margaretka z marmoladą

Tradycyjne kruche ciastko z marmoladą.

Języczek

Języczek 

Tradycyjne kruche ciastko.

Ślimaczek z cukrem

Ślimaczek z cukrem

Tradycyjne kruche ciastko z cukrem.

Precel z cukrem

Precel z cukrem

Tradycyjne kruche ciastko z cukrem.

Ślimak z marmoladą

Ślimak z marmoladą

Tradycyjne kruche ciastko, przełożone marmoladą i obsypane cukrem pudrem.

`

Ciastka z cukrem

Ciastka z cukrem

Tradycyjne kruche ciastka z cukrem.

Ciastka z miodem

Ciastka z miodem

Tradycyjne ciastka kruche z miodem.

Ciastka z grubym cukrem

 Ciastka z grubym cukrem

 Tradycyjne kruche ciastka o delikatnym maślanym smaku, przyprószone obficie cukrem lodowym i zapieczone na złoty kolor.

Ciastka czekoladowe z migdałami

 Ciastka czekoladowe z migdałami

Ciastka kruche o smaku czekoladowym z kawałkami migdałów.

Serusie

Serusie

Delikatne mini pączki o smaku twarogowym, obsypane obficie cukrem pudrem.

Wiśniówki

Wiśniówki

Kawałki ciasta drożdżowego wyłożone drylowanymi wiśniami zwinięte w rogalik, wypieczone i udekorowane pomadą lukrową.

Jabłuszka w cieście

Jabłuszka w cieście

 

Jabłuszka w cieście

Kawałki pysznych jabłuszek wypieczonych w kopercie z delikatnego ciasta półkruchego i udekorowane polewą lukrową.

 

Paluchy wyborowe

Paluchy wyborowe

Kawałki ciasta drożdżowego wyłożone masą jabłkowo-budyniową z delikatną nutą cynamonu zwinięte w paluch. Wierzch udekorowany cukrem kryształem grubym.

 

 

Rogaliki z budyniem

 Rogaliki z budyniem

Rogaliki z pysznego ciasta drożdżowego sporządzone z naturalnych surowców na bazie mleka połączone z kremem budyniowym o smaku waniliowym. Wypieczone na złoty kolor i udekorowane  pomadą lukrową.

Rogaliki z powidłami

 Rogaliki z powidłami

Rogaliki z pysznego ciasta drożdżowego sporządzone z naturalnych surowców na bazie mleka i masła połączone z powidłami śliwkowymi.

Rożki królewskie

Rożki królewskie

Rogaliki z pysznego ciasta drożdżowego, sporządzone z naturalnych surowców na bazie mleka i masła połączone z pyszną masą serowo-budyniową, przyprószone cukrem trzcinowym.

Rogale marcinki

Rogale marcinki

Rogale drożdżowe wypełnione masą na bazie białego maku, oblane lukrem i przypruszone orzechami.

Muszelka

Muszelka

Dwa kruche ciastka przełożone marmoladą owocową i udekorowane czekoladą.

Faworki

Faworki

Pyszne delikatne faworki, przypruszone cukrem pudrem.

Krajanka piernikowa

Krajanka piernikowa

Krajanka piernikowa

Ciasto piernikowe, przełożony wyśmienitymi powidłami śliwkowymi, w całości skąpana w mlecznej czekoladzie.

 
 
 
 
 
 
 
   

Komentowanie jest wyłączone