Ciastka deserowe

Do szkoły, na wycieczkę, do pracy, do kawy, herbaty – zawsze! Nasze ciastka i drożdżówki zachwycają świeżością i smakiem każdego dnia.

ciastka deserowe ciastka pieczone

 

Bajkowe Babeczki

Nowość! Bajkowe Babeczki

Korpus z kruchego ciasta, naszprycowany kremem waniliowym, udekorowany kolorowym puchem z biszkoptu, motylkiem z masy ticino i ulubionym bohaterem dziecka nadrukowanym na opłatku.

Muffinka z kremem

Muffinka z kremem

Muffinka o smaku czekoladowym, udekorowana rozetką z kremu waniliowego i obsypana kolorowym puchem. 

Muffinka z kremem

Muffinka z kremem

Muffinka o smaku czekoladowym, udekorowana rozetką z kremu czekoladowego i obsypana wiórkami z białej czekolady.

Ptyś

 Ptyś

Korpus ciasta parzonego przełożony pyszną śmietanką o smaku waniliowym, wierzch przyprószony cukrem pudrem.

Ekler

Ekler

Korpus z ciasta parzonego, wypełniony pysznym kremem budyniowym i oblany czekoladą.

Tytusek

Tytusek

Delikatne krążki bezowe z kawałkami orzechów włoskich i  daktyli  przełożone pysznym  musem pistacjowym, którego bazę stanowią serek mascarpone i ubita śmietanka.

Klementynka

 Klementynka

Ciastka drożdżowe sporządzone z tradycyjnej staropolskiej receptury opartej ma mleku,maśle i maślance, przełożone smacznym kremem budyniowym o smaku śmietankowo-waniliowym.

Kremówka papieska

 Kremówka papieska

Blaty ciasta francuskiego przełożone pysznym kremem budyniowym o smaku waniliowym. Wierzch przyprószony cukrem pudrem.

Babeczka z owocami

Babeczka z owocami

Korpus z ciasta kruchego spryskany polewą czekoladową, naszprycowany pysznym kremem budyniowym o smaku waniliowym i udekorowany owocami.

Babeczka z borówkami

Babeczka z borówkami

Korpus z ciasta kruchego spryskany polewą czekoladową, naszprycowany pysznym kremem budyniowym o smaku waniliowym i udekorowany borówkami.

Babeczka z truskawkami

Babeczka z truskawkami

Korpus z kruchego ciasta, wypełniony po brzegi masą budyniową o smaku waniliowym i udekorowana truskawkami.

Babeczka kajmakowa

Babeczka kajmakowa

Korpus z ciasta parzonego naszprycowany kremem kajmakowym.

Bajadera

Bajadera

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe połączone z śmietanką roślinną, doprawione alkoholem, rodzynkami i orzechami arachidowymi. Udekorowana polewą czekoladową i krokantem o smaku orzechowym i czekoladowym.

Komentowanie jest wyłączone