Ciastka pieczone

Do szkoły, na wycieczkę, do pracy, do kawy, herbaty – zawsze! Nasze ciastka i drożdżówki zachwycają świeżością i smakiem każdego dnia.

ciastka deserowe ciastka pieczone

 

Chałka

Chałka

Delikatne drożdżowe ciasto sporządzone z klasycznej receptury opartej na mleku, przyprószone kruszonką i wypieczone na złoty kolor.

 

Kółko olimpijskie

Kółko olimpijskie

Delikatne drożdżowe ciasto sporządzone z klasycznej receptury opartej na mleku, przyprószone kruszonką i wypieczone na złoty kolor.

Drożdżówka z jabłkiem

Drożdżówka z jabłkiem

Delikatne drożdżowe ciasto sporządzone z klasycznej receptury opartej na mleku, z przepysznym musem jabłkowym z kawałkami owoców z kruszonką i lukrem.

Drożdżówka wiosenna

 Drożdżówka wiosenna

Kęsy z ciasta drożdżowego sporządzone z klasycznej receptury opartej ma mleku z dodatkiem owoców sezonowych, przyprószonych kruszonką. Wypieczone na złoty kolor i udekorowane pomadą lukrową

Drożdżówka wiosenna

 Drożdżówka wiosenna

Kęsy z ciasta drożdżowego sporządzone z klasycznej receptury opartej ma mleku z dodatkiem owoców sezonowych, przyprószonych kruszonką. Wypieczone na złoty kolor i udekorowane pomadą lukrową

Drożdżówka jogurtowa

 Drożdżówka jogurtowa

Ciastka drożdżowe sporządzone z tradycyjnej staropolskiej receptury opartej na mleku, maśle i maślance, nadziewane smaczną masą jogurtową sporządzoną z budyniu waniliowego, serka waniliowego i śmietanki naturalnej.

 

Drożdżówka z owocami

 Drożdżówka z owocami

Kęsy z ciasta drożdżowego sporządzone z klasycznej receptury opartej ma mleku z dodatkiem owoców sezonowych, przyprószonych kruszonką. Wypieczone na złoty kolor i udekorowane pomadą lukrową

Rogal nutella

Rogal nutella

Rogal z pysznego ciasta półfrancuskiego nadziewany pyszną masą czekoladowo-orzechową, udekorowany polewą toffi i podpiekanymi orzeszkami ziemnymi.

Ciastko cookie

Ciastko cookie

Ciastko sporządzone z pysznego ciasta półfrancuskiego nadziane kremem o smaku budyniowo- czekoladowym z wiśniami w żelu. Całość przyprószona kruszonką, zapieczona i udekorowana polewami z białej i ciemnej czekolady.

Drożdżówka szkolna

Drożdżówka szkolna

Kęsy z ciasta drożdżowego sporządzone z klasycznej receptury opartej ma mleku, naszprycowane masą serowo-budyniową i nadziane ( dżemem, jabłkami prażonymi, masą serowo – budyniową, toffi, ) przyprószone kruszonką. Wypieczone na złoty kolor i udekorowane pomadą lukrową.

Drożdżówka z jagodami

Drożdżówka z jagodami

Ciastka drożdżowe sporządzone z tradycyjnej staropolskiej receptury opartej na mleku  ze świeżymi jagodami. Wypieczone na złoty kolor i przyprószone kruszonką.

Drożdżówka z makiem

Drożdżówka z makiem

Ciastka drożdżowe sporządzone z tradycyjnej staropolskiej receptury opartej na mleku z  pyszną masą makową. Wypieczone na złoty kolor i udekorowane pomadą lukrową oraz przyprószone orzechami arachidowymi.

Drożdżówka z budyniem

Drożdżówka z budyniem

Ciastka drożdżowe sporządzone z tradycyjnej staropolskiej receptury opartej na mleku  z pyszną masą budyniową. Wypieczone na złoty kolor i udekorowane pomadą lukrową.

Drożdżówka z dżemem

Drożdżówka z dżemem

Ciastka drożdżowe sporządzone z tradycyjnej staropolskiej receptury opartej na mleku  z pysznym dżemem. Wypieczone na złoty kolor i udekorowane pomadą lukrową.

Drożdżówka z kruszonką

Drożdżówka z kruszonką

Kęsy z ciasta drożdżowego sporządzone z klasycznej receptury opartej ma mleku. Wypieczone na złoty kolor i udekorowane pomadą lukrową.

Drożdżówka z serem

Drożdżówka z serem

Ciastka drożdżowe sporządzone z tradycyjnej staropolskiej receptury opartej na mleku  z pyszną masą serową .Zwinięte w kształt „muszki” Wypieczone na złoty kolor i udekorowane pomadą lukrową.

Grzebień „słodki uśmiech”

Grzebień „słodki uśmiech”

Ciastko drożdżowe z powidłami śliwkowymi, wypieczone na złoty kolor i udekorowane lukrem.

Jagodzianki

Jagodzianki

Ciastko drożdżowe sporządzone z tradycyjnej receptury, po brzegi wypełnione świeżymi jagodami i udekorowane lukrem.

Trójkąt z jabłkiem

Trójkąt z jabłkiem

Ciastka sporządzone z klasycznej receptury ciasta francuskiego, nadziane jabłkami prażonymi w kostce i kawałkami świeżych jabłek. Złożone w kształt trójkąta, wypieczone na złoty kolor i udekorowane pomadą lukrową.

Rożek obfitości

Rożek obfitości

Rożek z ciasta drożdżowo-kruchego nadziany pysznym delikatnym kremem budyniowym o smaku migdałowym i czarną porzeczką w żelu. Wierzch przyprószony cukrem trzcinowym, płatkami migdałowymi i kruszonką.

Poduszeczka śniadaniowa

Poduszeczka śniadaniowa

Kawałki ciasta drożdżowego przyrządzonego z staropolskiej receptury opartej wyłącznie na naturalnych surowcach, wyłożone pysznym kremem budyniowym o smaku waniliowo-śmietankowym i czerwoną porzeczką w żelu, przyprószone cukrem pudrem.

Poducha z serem

Poducha z serem

Ciastka sporządzone z klasycznej receptury ciasta francuskiego, nadziane pyszną masą serowo-budyniową i przyprószone cukrem kryształem grubym. Zwinięte na kształt poduszki i wypieczone na złoty kolor.

Podkowa francuska z powidłami

Podkowa francuska z powidłami

Ciastka sporządzone z klasycznej receptury ciasta francuskiego, nadziane smacznymi powidłami śliwkowymi i przyprószone cukrem kryształem grubym. Ułożone na kształt podkowy i wypieczone na złoty kolor.

Ciastko francuskie z wiśnią

Ciastko francuskie z wiśnią

Ciastko sporządzone z klasycznej receptury ciasta francuskiego nadziane frużeliną wiśniową, wypieczone na złoty kolor i udekorowane pomadą lukrową.

Ciastko francuskie z morelą

Ciastko francuskie z morelą

Ciastko sporządzone z klasycznej receptury ciasta francuskiego nadziane prażoną morelą i brzoskwinią, przyprószone cukrem kryształem grubym.

Pączek z marmoladą

Pączek z marmoladą

Kęsy pysznego ciasta drożdżowego, nadziane marmoladą wieloowocową i udekorowane pomadą lukrową.

Pączek z malinami

Pączek z malinami

Kęsy pysznego ciasta drożdżowego, sporządzone z naturalnych surowców na bazie mleka, masła i żółtek, nadziane mocą witamin zawartych w konfiturze z malin własnej produkcji i delikatnie oprószone cukrem pudrem.

Pączek toffi

Pączek toffi

Kęsy pysznego ciasta drożdżowego, nadziane masą toffi i udekorowane pomadą, orzechami arachidowymi i polewą toffi.

Pączek cherry

Pączek cherry

Kęsy pysznego ciasta drożdżowego, sporządzone z naturalnych surowców na bazie mleka, masła i żółtek, nadziane frużeliną wiśniową oraz udekorowane białą i ciemną czekoladą.

Pączek z pomarańczą

Pączek z pomarańczą

Kęsy pysznego ciasta drożdżowego sporządzonego z naturalnych surowców na bazie mleka, masła i żółtek, nadziany konfiturą pomarańczową i udekorowany lukrem i kandyzowaną skórką pomarańczową.

Pączek z budyniem

Pączek z budyniem

Kęsy pysznego ciasta drożdżowego sporządzonego z naturalnych surowców na bazie mleka, masła i żółtek, nadziany kremem budyniowym o smaku waniliowym, oraz udekorowany czekoladą.

Racuch z jabłkiem

Racuch z jabłkiem

Kęsy pysznego ciasta drożdżowego, nadziane jabłkami prażonymi, wysmażone na złoty kolor  i udekorowane pomadą lukrową.

Muszelka

Muszelka

Dwa kruche ciastka przełożone marmoladą wieloowocową i udekorowane polewą czekoladową.

Muffina czekoladowa

Muffina czekoladowa

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o smaku czekoladowym wypieczone z konfiturą malinową. Wierzch udekorowany polewą czekoladową.

Wianuszki

 Wianuszki

Ciastko parzone wysmażone na złoty kolor i udekorowane pomadą lukrową.

   

Komentowanie jest wyłączone