Nowości

Sernik kaszubski

Sernik kaszubski

Wyjątkowo delikatny sernik, na bazie naturalnego twarogu. Całość wykończona tradycyjnym wzorem.

Chleb ze Śląska 450 g

Chleb ze Śląska 450g

Pochodząca z tradycyjnej śląskiej kuchni receptura, bazująca na naturalnym zakwasie i mące żytniej, oraz pszennej na wyjątkowy bochenek chleba. Chrupiąca skórka, delikatny wilgotny miękisz i charakterystyczny smak.

Chleb ze Śląska 480 g

Chleb ze Śląska 480 g

Pochodząca z tradycyjnej śląskiej kuchni receptura, bazująca na naturalnym zakwasie i mące żytniej, oraz pszennej na wyjątkowy bochenek chleba. Chrupiąca skórka, delikatny wilgotny miękisz i charakterystyczny smak.

Chleb ze Śląska 900 g

Chleb ze Śląska 900 g

Pochodząca z tradycyjnej śląskiej kuchni receptura, bazująca na naturalnym zakwasie i mące żytniej, oraz pszennej na wyjątkowy bochenek chleba. Chrupiąca skórka, delikatny wilgotny miękisz i charakterystyczny smak.

Chleb ze Śląska 900 g – waga

Chleb ze Śląska 900g – na wagę

Pochodząca z tradycyjnej śląskiej kuchni receptura, bazująca na naturalnym zakwasie i mące żytniej, oraz pszennej na wyjątkowy bochenek chleba. Chrupiąca skórka, delikatny wilgotny miękisz i charakterystyczny smak.

chleb batata

Chleb batata

Chleb batata

Chleb z batatem, czyli słodkim ziemniakiem. Co go wyróżnia? Dodatek sprawia, że pieczywo ma niepowtarzalny smak, lekki miękisz i bardzo chrupiącą skórkę!

Komentowanie jest wyłączone