prosto z pieca

Nasze pieczywo wypiekamy tylko z najlepszej jakości zbóż, a podstawą jest zawsze tradycyjna receptura, połączona z nowoczesnymi technologiami.

bułki chleby pszenne chleby razowe ciemne
chleby okolicznościowe prosto z pieca

Czy wiesz że….?

…wypieki prosto z pieca są: NIEMROŻONE, świeże, gorące, CHRUPIĄCE, aromatyczne, PYSZNE, wyjątkowe, domowe.

Bułka sznytka

Bułka sznytka

Bułka pszenna z charakterystycznym przecięciem na środku. Bułka charakteryzuje się chrupiącą skórką i delikatnym miękiszem

 

Bułka ze szpinakiem

 Bułka ze szpinakiem

Bułka pszenna z dodatkiem świeżego szpinaku i prażonej cebulki. Wyjątkowa, chrupiąca skórka i delikatny miękisz.

Bułka kukurydziana

Bułka kukurydziana

Bułka pszenna, wzbogacona mąką kukurydzianą. Obsypana jest serem i słonecznikiem, co nadaje jej charakterystyczny wygląd i wyjątkowy smak.

Bułka skandynawska

Bułka skandynawska

Bułka mieszana wzbogacona o otręby pszenne i siemię lniane. Dodatkowo obsypana słonecznikiem. 

Bułka ziarenko

Bułka ziarenko

Bułka z siemieniem lnianym, płatkami owsianymi, nasionami słonecznika i płatkami jęczmiennymi, ważnym dodatkiem jest także proso. Idealna dla osób ceniących zdrowe odżywianie.

Paluch czosnkowy

Paluch czosnkowy

Długa bułka pszenna z dodatkiem naturalnego masła ziołowo-czosnkowego. Niesamowity aromat sprawia, że idealnie nadaje się jako baza do mini porcji, oraz w towarzystwie sałatki.

Paluch pikantny

Paluch pikantny

Długa bułka pszenna obsypana serem i papryką słodką w proszku. Bułka delikatnie pikantna i bardzo aromatyczna.

 

Pieguska

 Pieguska

Słodka bułeczka drożdżowo-twarogowa z kawałkami czekolady w środku.

Cynamonka

Cynamonka

Słodka bułeczka drożdżowo-twarogowa, przyprószona kruszonką. Spód stanowi karmel z zapieczonym cynamonem który daje wyjątkowy smak i aromat.

Drożdżówka z wiśnią

Drożdżówka z wiśnią

Kęsy ciasta drożdżowego sporządzone z tradycyjnej receptury opartej na mleku. Drożdżówka z dodatkiem frużeliny wiśniowej obsypana kruszonką. Na życzenie klienta także oblana lukrem.

Drożdżówka z serem i makiem

Drożdżówka z serem i makiem

Kęsy ciasta drożdżowego sporządzone z tradycyjnej receptury opartej na mleku. Drożdżówka z masą twarogową połączoną z makiem. Przyprószona kruszonką i wypieczona na złoty kolor.

   
   

Komentowanie jest wyłączone